Inchiriez pompa beton cu malaxor Sector 2

Inchiriez pompa beton cu malaxor Sector 2 – 0766271741

Inchiriez pompa beton cu malaxor Sector 2 – 0766271741. Inchiriere pompe de beton, pompa fixa, denumita si pompa startionara de beton in conditii foarte bune, atat ca pret cat si ca solutie tehnica. Oferim in pretul propus si personal calificat pentru manipulare. Toate pompele stationare de beton pe care le punem la dispozitia dvs sunt de fabricatie TURBOSOL model beton master plus, capacitate 40-50 mc/h si 80m coloana verticala.

Inchiriez pompa beton cu malaxor Sector 2 – 0766271741

Inchiriere Pompa de beton fixa cu malaxor

Pompa de beton fixa cu malaxor reprezinta solutia ideala pentru turnare beton în spatii inguste sau greu accesibile, care nu permit accesul pompelor de tip elefant şi pentru santiere care necesita pompare pe distanta mare.

Avantajul principal oferit de pompa de beton fixa cu malaxor este ca poate fi amplasata si manevrata in locatii dificile sau greu accesibile pentru betonierele clasice.

Pompele fixe ofera o capacitate superioara de pompare a betonului, ceea ce asigura servicii de calitate, usureaza munca şi scurteaza timpul lucrării. Utilizatorul poate regla debitul de turnare a betonului cu pompa fixa, tinand cont de granulometria si clasa betonului folosit si de obiectivele din santier.

Cu ajutorul unei pompe fixe pot fi executate lucrari ce necesita lejeritate in operare, de exemplu betonul poate fi turnat in siguranta in cofrag, fara riscul de a sparge cofragul si fara pierderi.

Pomparea betonului cu pompa fixa se poate folosi la executarea tuturor elementelor unei constructii: fundatie, placa, stalpi, grinzi, boiandrugi, centuri, elevatie, interioare, sape, alei, etc.

Inchiriez pompa beton cu malaxor Sector 2

Pentru mai multe informatii si oferte de pret va rugam sa ne contactati la telefon 0766271741.

Societatea noastra inchiriaza pompa de beton, pompa de beton fixa sau stationara, pentru: pompa de beton turnat fundatie, pompa de beton turnat pereti, pompa de beton turnat placa, pompa de beton turnat scari, pompa de beton turnat sape