Inchiriere pompa de beton stationara

Inchiriere pompa de beton stationara

Inchiriere pompa de beton stationara. Atunci cand trebuie sa construiesti o cladire, este foarte important sa iei in calcul fiecare detaliu, in asa fel incat constructia finala sa aiba un cost cat mai redus. Unul dintre cele mai importante elemente ale unei cosntructii este betonul ( evident, daca aceasta constructie este din beton). Exista mai multe solutii prin care poti turna beton, printre care putem enumera solutia clasica, printr-o betoniera sau printr-o pompa de beton fixa ( stationara).

Cea mai buna varianta este de departe cea a pompei de beton stationare, deoarece ofera o multime de avantaje.

Care sunt avantajele pe care le ofera o pompa de beton stationara?

In primul rand, vei descoperi ca aceasta pompa nu necesita niciun fel de autorizatie de zona, asadar, o poti folosi imediat pentru necesitatile tale. Dimensiunile sale sunt reduse, asadar, vei putea intra cu ea in locatia in care doresti sa pompezi beton, foarte rapid si foarte usor. Acest lucru duce la o flexibilitate mare si la o economie substantiala de tip si de bani.

Locurile greu accesibile sunt mult mai usor de abordat in cazul unei pompe de beton stationare, in principiu datorita marimii ei.

Inchiriere pompa beton

O astfel de pompa are si o distanta mare de pompare, datorita sistemului de tip releu, putand sa ajunga cu usurinta sa pompeze la peste 80 de metri.

Daca in cazul altor tipuri de betonare pierderile de material sunt consistente, in cazul unei pompe de beton stationare, pierderile de beton sunt minime.

Inchiriezi sau cumperi o pompa de beton?

Daca administrezi o firma de constructii, s-ar putea ca achizitia sa fie solutia cea mai buna, cu toate ca nici in cazul asta nu poti fi convins ca este o investitie care sa merite. Cel mai bine este sa alegi inchirierea, deoarece inchiriind o astfel de pompa, o poti folosi doar cateva ore, atunci cand ai nevoie de ea si te poti bucura de costuri mult reduse. In plus, nu va ocupa spatiu, atunci cand nu ai nevoie de ea si vei putea sa alegi intotdeauna variante din ce in ce mai moderne.

Pretul de inchiriere a unei pompe de beton nu este deloc mare, asadar, avantajele sunt mult mai vizibile decat in cazul achizitiei.