Inchiriere pompa beton Sector6

Inchiriere pompa beton Sector6, Bucuresti – 0766271741

Inchiriere pompa beton Sector6. Inchiriem pompa de beton fixa in orice zona din sectorul 6. Este solutia ideala ce poate fi folosita, cu eficienta maxima si rezultate impresionante la absolut toate elementele unui santier ( fundatie, elevatie, placa, stalpi si grinzi) si reprezinta alternativa pentru spatiile inguste si unde nu este posibil accesul pentru pompe tip elefant sau in santiere unde distanta de pompare este mai mare de 40ml.

Cu o capacitate de pompare de peste 50mc/h si un furtun de 80ml pompele de beton fixe propuse de noi sunt o alternativa viabila mai ales daca vorbim de santiere mici sau de ce nu, de santiere mari dar avand o topologie care nu permite manevrarea unor pompe mari de tip elefant. Inchiriere pompa beton

Inchirirere pompa beton sector 6

Pompele de beton stationare folosite de societetea nostra sunt pompe de ultima generatie deservite de personal calificat ce asigura buna desfasurare a activitatii pe perioada turnari betonului. Datorita capacitatii marite de pompare de la 30mc/ora, Asadar va asiguram servicii de calitate in pomparea betonului cu pompe fixe oferind, la cerere si cele mai bune preturi la beton.

Pentru inchiriere pompa beton fixa si livrare beton va rugam sunati la 0766271741. Va asteptam