Inchiriere pompa beton Sector3

Inchiriere pompa beton Sector3, Bucuresti – 0766271741

Inchiriere pompa beton Sector3. Inchiriem pompe de beton fixa in orice zona din sectorul 3. Pompele noastre cu capacitate de pompare de peste 50mc//h sunt solutia ideala pentru santierele mici unde volumul de beton turnat este unul mic, sau pentru santierele mari dar cu spatii inguste care fac imposibila manevrarea unei pompe de tip Elefant. De asemenea pentru simplificarea si garantarea unei lucrari de calitate va oferim si personal calificat pentru manipulare. Pretul tranportului se discuta separat in functie de locatia santierului Dvs.

Precizam ca pompele de beton fixe pot fi folosite la toate elementele unui santier ( fundatie, elevatie, placa, stalpi si grinzi) si reprezinta alternativa pentru spatiile inguste si unde nu este posibil accesul pentru pompe tip elefant sau in santiere unde distanta de pompare este mai mare de 40ml. Inchiriere pompa beton Sector3

Inchirirere pompa beton sector 3

Atunci cand esti implicat intr-o activitate de constructie, flexilibiltatea utilizarii acestei pompe de beton stationara este absolut necesara pentru a obtine o lucrare de calitate. Toate pompele de beton oferite spre inchriere de catre echipa noastra reusesc sa faciliteze munca de constructie si sa scurteze considerabil timpul lucrarii. Mai mult decat atat, debitul de turnare a betonului, precum si granulometria si clasa betonului pot fi reglate foarte simplu, in functie de obiectivele proiectului aflat in desfasurare.

Pompele de beton stationare folosite de societetea nostra sunt pompe de ultima generatie deservite de personal calificat ce asigura buna desfasurare a activitatii pe perioada turnari betonului. Datorita capacitatii marite de pompare de la 50mc/ora, Va oferim si va garantam servicii de calitate in pomparea betonului cu pompe fixe oferind, la cerere si cele mai bune preturi la beton.

Pentru inchiriere pompa beton fixa si livrare beton va rugam sunati la 0766271741. Va asteptam