Inchiriere pompa beton Sector2

Inchiriere pompa beton Sector2, Bucuresti – 0766271741

Inchiriere pompa beton Sector2. Inchiriem pompa de beton fixa in orice zona din sectorul 2. Pretul tranportului se discuta separat in functie de locatia santierului Dvs.

Solutia propusa de noi este avantajoasa pentru santiere mici sau pentru santiere mari dar care au spatii inguste si nu pot asigura manevrabilitatea pentru pompe de tip Elefant. In plus solutia propusa de noi, pompe fixe, este mult mai ieftina. Capacitatea relativ mare de pompare, peste 50mc/ora, si furtunul de 80ml fac din aceasta pompa solutia ideala. In plus pretul este un atu importat.

Precizam ca pompele de beton fixe pot fi folosite la toate elementele unui santier ( fundatie, elevatie, placa, stalpi si grinzi) si reprezinta alternativa pentru spatiile inguste si unde nu este posibil accesul pentru pompe tip elefant sau in santiere unde distanta de pompare este mai mare de 40ml. Inchiriere pompa de beton Sector2

Inchiriere pompa de beton Sector2

Pompele de beton stationare folosite de societetea nostra sunt pompe de ultima generatie deservite de personal calificat ce asigura buna desfasurare a activitatii pe perioada turnari betonului. Datorita capacitatii marite de pompare de la 30mc/ora, va putem asigura asigura servicii de calitate in pomparea betonului cu pompe fixe oferind, la cerere si cele mai bune preturi la beton.

Obiective constructive pe care le puteti indeplini alegand serviciul de inchiriere pompa beton sunt diverse si acopera o gama larga de activitati: turnarea fundatiei, crearea stalpilor, a grinzilor, a centurilor, a elevatiei, turnarea sapelor, realizarea aleilor si multe altele.

Pentru inchiriere pompa beton fixa si livrare beton va rugam sunati la 0766271741. Va asteptam