Inchiriere pompa beton Sector1

Inchiriere pompa beton Sector1, Bucuresti – 0766271741

Inchiriere pompa beton Sector1. Inchiriem pompe de beton fixa in orice zona din sectorul 1. Serviciile noastre se adreseaza tuturor celor care au nevoie de o modalitate simpla, rapida si ieftina de a turna betonul. Pompele noastre sunt solutia pentru santiere mici, cu spatii inguste care fac imposibila instalarea si manevrarea unei pompe de tip Elefant. Pretul tranportului se discuta separat in functie de locatia santierului Dvs.

Precizam ca pompele de beton fixe pot fi folosite la toate elementele unui santier ( fundatie, elevatie, placa, stalpi si grinzi) si reprezinta alternativa pentru spatiile inguste si unde nu este posibil accesul pentru pompe tip elefant sau in santiere unde distanta de pompare este mai mare de 40ml. Inchiriere pompa beton Sector 1

Inchirirere pompa beton sector 1

Atunci cand esti implicat intr-o activitate de constructie, flexilibiltatea utilizarii acestei pompe de beton este absolut necesara pentru a obtine o lucrare de calitate. Toate pompele de beton oferite spre inchriere de catre echipa noastra reusesc sa faciliteze munca de constructie si sa scurteze considerabil timpul lucrarii. Mai mult decat atat, debitul de turnare a betonului, precum si granulometria si clasa betonului pot fi reglate foarte simplu, in functie de obiectivele proiectului aflat in desfasurare.

Pompele de beton stationare folosite de societetea nostra sunt pompe de ultima generatie ceea ce face ca eventualele probleme tehnice, adica timp pierdut, sa fie eliminate din start. Pompele sunt verificate si curatate dupa fiecare lucrare astfel incat sa se prezinte perfect din punct de vedere tehnic si de ce nu estetic pentru urmatoarea lucrare. Ele vor deservite de personal calificat ce asigura buna desfasurare a activitatii pe perioada turnari betonului. Datorita capacitatii marite de pompare de la 30mc/ora suntem in masura sa va oferim servicii de calitate in pomparea betonului cu pompe fixe oferind, la cerere si cele mai bune preturi la beton.

Pentru inchiriere pompa beton fixa si livrare beton va rugam sunati la 0766271741. Va asteptam