Inchiriere pompa beton – Sector 3

Inchiriere pompa beton – Sector 3

Inchiriere pompa beton – Sector 3. Inchiriem pompa de beton, pompa fixa sau startionara de beton in conditii foarte avantajoase calitate-pret. Pompa de beton pe care o punem de dispozitia dvs este de fabricatie TURBOSOL model beton master plus, capacitate 30-40 mc/h, coloana de 80m verticala.

Inchiriere pompa de beton0766271741

Tarifele de inchiriere se negociaza in functie de complexitatea lucrarii (cantiatea de beton care se toarna, perioada de inchiriere, etc..). Transportul este negociabil in functie de locatie si de durata lucrarii

Avantajele utilizarii pompei de beton:

  • pret separat fata de costul betonului la statie ( de exemplu puteti alege cel mai ieftin metru-cub de beton de la cel mai apropiat furnizor de beton , fara a fi conditionati-fortati sa platiti si pompa mecanica-elefantul de pe betoniera + costul stationarii pentru turnare beton RON/ora
  • manevrabilitate : pompa noastra se poate amplasa si manevra in orice locatii si mai ales acolo unde in cele mai multe din cazuri betonierele nu pot intra ( gen locatii stramte , casa nu este aproape de drumul de acces , etc)
  • lejeritate in operare la turnarea betonului : 100% siguranta ca nu spargeti cofragul , 0% pierderi de beton -capul furtun se poate introduce in cofrag.
  • independenta lucrarii: atata timp cat aveti pompa noastra de beton, in cazul in care furnizorul nu poate livra beton in ziua repectiva puteti alege orice alt furnizor de beton apropiat.
  • economie de timp si bani : planificarea turnarii peretilor sau a placii nu este conditionata de disponibilitatea betonierei dotata cu pompa mecanica (elefant) a furnizorului ( statiei de productie beton)
  • avantaj financiar direct: costul deplasarii unei betonierei la locul santierului se calculeaza in RON/ km, asa ca dvs puteti sa va alegeti cea mai apropiata statie de productie beton fara sa fiti conditionati de un furnizor de beton care are in parc si o betoniera cu pompa mecanica.

Inchiriere Pompa de beton fixa cu malaxor

Pompa de beton fixa cu malaxor reprezinta solutia ideala pentru turnare beton în spatii inguste sau greu accesibile, care nu permit accesul pompelor de tip elefant şi pentru santiere care necesita pompare pe distanta mare.

Avantajul principal oferit de pompa de beton fixa cu malaxor este ca poate fi amplasata si manevrata in locatii dificile sau greu accesibile pentru betonierele clasice.

Pompele fixe ofera o capacitate superioara de pompare a betonului, ceea ce asigura servicii de calitate, usureaza munca şi scurteaza timpul lucrării. Utilizatorul poate regla debitul de turnare a betonului cu pompa fixa, tinand cont de granulometria si clasa betonului folosit si de obiectivele din santier.

Inchiriere pompa beton - Sector 3

Cu ajutorul unei pompe fixe pot fi executate lucrari ce necesita lejeritate in operare, de exemplu betonul poate fi turnat in siguranta in cofrag, fara riscul de a sparge cofragul si fara pierderi.

Pomparea betonului cu pompa fixa se poate folosi la executarea tuturor elementelor unei constructii: fundatie, placa, stalpi, grinzi, boiandrugi, centuri, elevatie, interioare, sape, alei, etc.

Pentru mai multe informatii si oferte de pret va rugam sa ne contactati la telefon 0766271741.