Inchiriere pompa beton – OLX – 0766271741

Inchiriere pompa beton – OLX – Bucuresti, Ilfov, Ploiesti, Giurgiu, Ialomita, Dambovita, Teleorman – 0766271741

Inchiriere pompa beton – OLX – 0766271741. Inchiriem pompa de beton, pompa fixa, numita si pompa de beton startionara de beton in conditii foarte avantajoase calitate-pret. Este, dupa cum bine stiti solutia ideala pentru santiere mici , cum volum scazut de beton. Pompele de beton pe care le punem la dispozitia dvs sunt de fabricatie TURBOSOL model beton master plus, capacitate 30-40 mc/h, coloana de 80m verticala.

Inchiriere pompa beton OLX – Bucuresti, Ilfov, Ploiesti, Giurgiu, Ialomita, Dambovita, Teleorman – 0766271741

Tarifele de inchiriere se negociaza in functie de complexitatea lucrarii (cantiatea de beton care se toarna, perioada de inchiriere, etc..). Nu va faceti griji. Vom avea mereu solutii care sa va multumeasca.

Transportul este negociabil in functie de locatie si de durata lucrarii

Inchiriere pompa beton

Avantajele utilizarii pompei de beton:

  • pret separat fata de costul betonului la statie ( de exemplu puteti alege cel mai ieftin metru-cub de beton de la cel mai apropiat furnizor de beton , fara a fi conditionati sa platiti si pompa mecanica-elefantul de pe betoniera + costul stationarii pentru turnare beton RON/ora
  • manevrabilitate : pompa noastra se poate amplasa si manevra in orice locatii si mai ales acolo unde in cele mai multe din cazuri betonierele nu pot intra ( gen locatii stramte , casa nu este aproape de drumul de acces , etc)
  • lejeritate in operare la turnarea betonului : 100% siguranta ca nu spargeti cofragul , 0% pierderi de beton -capul furtun se poate introduce in cofrag.
  • independenta lucrarii: atata timp cat aveti pompa noastra de beton, in cazul in care furnizorul nu poate livra beton in ziua repectiva puteti alege orice alt furnizor de beton apropiat.
  • economie de timp si bani : planificarea turnarii peretilor sau a placii nu este conditionata de disponibilitatea betonierei dotata cu pompa mecanica (elefant) a furnizorului ( statiei de productie beton)
  • avantaj financiar direct: costul deplasarii unei betonierei la locul santierului se calculeaza in RON/ km, asa ca dvs puteti sa va alegeti cea mai apropiata statie de productie beton fara sa fiti conditionati de un furnizor de beton care are in parc si o betoniera cu pompa mecanica.

Pentru mai multe informatii si oferte de pret va rugam sa ne contactati la telefon 0766271741.