Inchiriere pompa beton Bucuresti

Inchiriere pompa beton. Esti din Bucuresti, Ilfov sau din proximitate. Construiesti ceva? Un bloc? Un spital? Un azil de batrani? O scoala? Un adapost de caini?

Orice ai construi ai nevoie de beton, armat, iar daca nu te apuci sa-l cari cu roaba sigur iti trebuie o pompa. O pompa de beton. O pompa de beton cu personal pentru manipulare pentru ca sa rezolvi treaba repede, caci stim cu totii: Timpul inseamna bani.

Pai, cum s-ar spune, cam cu asta ne ocupam noi. Cu inchirierea cu ora, pentru ca la 50mc/ora cat poate pompa pompa noastra treaba merge repede, deci mai pe diagonala, inchiriem pompe de beton cu capacitatea de la 50mc/ora si posibilitatea de a “urca betonul pana la 70-80m, pentru ca atat are furtunul de lung. 80ml.

Suntem disponibili pentru orice tip de lucrare, indiferent ca este mare sau mica. Pentru noi nu conteaza. Ce trebuie sa faci este sa ne suni cu o zi inainte……..  doua zile inainte…. mai bine.

Pretul? Asa pentru cine intreaba, cum se spune, 199lei/ora dar vom vedea in functie de lucrare, de cubaj etc.

Sa spunem si cateva cuvinte legate de functionalitate. Pompele noastre de beton fixe pot fi utilizate cu succes la toate elementele unei constructii ( fundatie, elevatie, placa, stalpi si grinzi) si reprezinta alternativa pentru spatiile inguste si unde nu este posibil accesul pentru pompe tip elefant sau in santiere unde distanta de pompare este mai mare de 40ml.

Inchiriere pompa beton

Nu va mai spun ca avem echipamente noi, de ultima generatie, deci eventualitatea ca planul facut sa fie stricat din cauza noastra este exclusa. Suntem prompti, venim cand spunem ca venim, facem treaba si plecam. Mai e treaba cu banii dar pe asta o consideram deja rezolvata. 🙂

Asadar, pentru inchirierea unei pompe de beton fixa si eventual livrare beton va rugam sunati la 0766271741.

Va asteptam. 

Ne gasiti si aici